Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 220.000 de lei pentru echipamente IT la Biblioteca Municipală Blaj: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 220.000 de lei pentru echipamente IT la Biblioteca Municipală Blaj: Licitația, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizarea de echipamente IT și electronice, în cadrul proiectului „Construire Bibliotecă Municipală Blaj”. Valoarea totală a investiției este de 228.155,93 de lei, fără TVA.

În prezent, Biblioteca Municipală funcționează într-o clădire închiriata, în baza unui contract care va expiră în luna septembrie, 2018. Că volum de carte biblioteca deține un fond de carte relevant. Dat fiind faptul că actuală clădire este insuficient de spațioasă pentru a adăposti întregul volum de carte actual, care se va și extinde, relocarea bibliotecii într-o clădire special proiectată pentru astfel de destinație este necesară, cea actuală nu corespunde funcțional destinației de biblioteca.

Din lipsa de spațiu, parte din volume sunt depozitate la subsol, unde nu pot fi asigurate condiții optime de păstrare și conservare, nivelul de igrasie și umezeală fiind ridicat.

Denumire produs/ Cantitate

  • aparat îndosariat – 1
    aparat desprafuire documente – 1
    imprimantă multifuncțională – 2
    calculator desktop – 33
    ecran led – 2
    videoproiector – 6
    televizor – 1
    Blue-ray player – 1
    sistem de sonorizare – 1
    tablă interactivă – 1
    laptop – 1
    flipchart magnetic – 2
    server – 1
    mașină de curățenie – 1
    aparat foto digital – 1

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Îmbunatatirea accesului la servicii culturale, prin construirea unei Biblioteci în 36 luni de la semnarea Contractului de finanțare.
2. Îmbunatatirea infrastructurii fizice de baza, prin reabilitarea și modernizarea străzilor Andrei Mureșanu, Gării, Eroilor, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finanțare.
3. Realizarea lucrărilor tehnico-edilitare, prin crearea străzilor de acces și a rețelei de canalizare, în zona Chereteu, în 36 luni de la semnarea Contractului de finanțare.
4. Realizarea de trasee pietonale, în suprafață de 4.472,99 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finanțare.
5. Crearea de spații verzi, în suprafață de 4.524,69 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finanțare.(Componentă B-Străzi zona Chereteu-zone verzi=3.504,69 mp, Componentă B-Străzi Et. IV-zone verzi=600 mp, Componentă A=420 mp).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri Fanfara din Petrești continuă tradiția de 145 de ani de vestire a primăverii. De 1 mai, la ora 10:30, tinerii sunt așteptați în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a da startul activităților care anunță sosirea primăverii. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea