Rămâi conectat

Sport

Echipa Colegiului „IM Clain” Blaj campioană naţională la volei ONSS

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În perioada 13-16 mai, la Blaj s-a disputat turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la volei fete, învăţământ liceal, la care au participat reprezentantele a şapte judeţe plus municipiul Bucureşti, câştigătoarele turneelor de zonă, ne-a informat prof. Ştefan Bardi, inspector şcolar de specialitate.
Clasamentul final: 1. Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj (Alba), 2. Lic. Pedagogic M. Eminescu Tg. Mureş (Mureş), 3. LPS Piatra Neamţ (Neamţ), 4.Col. Naţ. M. Kogălniceanu Galaţi (Galaţi), 5. Col. Tehnic A. Saligny Bucureşti, 6. Col. Naţ. M. Viteazul Ploieşti (Prahova), 7. Col. Naţ. Mircea cel Bătrân Rm. Vâlcea (Vâlcea), 8. Liceul Teoretic O. Ghibu Oradea (Bihor). (H.D.M.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Sport

În play-off, LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș – victorie la Under 19 și remiză la Under 17, în dubla cu Sporting Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

În a doua rundă a play-off-ului competițiilor fotbalistice organizate de FRF, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a avut o dublă internă cu Sporting Cluj-Napoca. La Under 19, echipa condusă de Cosmin Groza a câștigat cu 3-2, după ce a întors rezultatul în actul secund, când a avut 3-1 la un moment dat. În schimb, la Under 17 s-a înregistrat o remiză în “Arini”, cu LPS Sebeș egalând în repriza a doua. Etapa viitoare vor fi deplasări la Ineu, la ambele categorii de vârstă, duminică, 20 noiembrie.

Rezultate:

*Under 19: LPS Sebeș – Sporting Cluj 3-2 (0-1), pentru gazde au înscris Hăprianu (63), Stanciu (65), Osz-Strakator (76). LPS Sebeș: Groza – T. Fleacă, Buhazi, Stanciu, Hăprianu, Grecu, Popescu, Dărămuș, Tutelea, Szekely, Roșu; au mai intrat Osz- Strakator, Oancea, Fălămaș. LPS Sebeș a acumulat 21 de puncte, elagându-și oponenții în clasament și însriindu-se în lupta pentru podium.

Elit - Gustul Desăvârșit

*Under 17: LPS Sebeș – Sporting Cluj 2-2 (1-2).

După 6 victorii consecutive, elevii lui Doru Oancea au pierdut primele puncte interne ale sezonului (prima remiză înregistrată). Amfitrionii au egalat în actul secund și se mențin în fotoliul de lider cu 31 de puncte.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

FOTO: Un nou rezultat remarcabil: echipa AC “Mica Romă” – aur la Campionatul Național de alergare pe șosea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă performanță deosebită reușită de sportivele de la AC “Mica Romă” Blaj  care au cucerit medalia de aur pe echipe în cadrul primei ediții a Campionatului Național de alergare pe șosea pe distanța de 5 kilometri.

Este o nouă distincție importantă pentru fetele pregătite de Cristina Man, după ce acum două săptămâni, la Botoșani AC “Mica Romă” Blaj a decenit campioană națională la cros, Under 20, în aceeași componență, iar Mihaela Blaga a luat medalie de argint la individual

La individual Iulian Florina Mărginean (dublă legitimare CSȘ Mediaș/ “Mica Romă” Blaj) a terminat pe primul loc la Under 20 (cu timpul 16:28,5; locul 6 la general). Alexandra Hudea (CSȘ Mediaș/ “Mica Romă” Blaj) a încheiat pe locul secund la Under 18 (rezultatul 16:48,8, locul 9 la general). Mihaela Maria Blaga (AC “Mica Romă” Blaj) a terminat pe locul al 4-lea la Under 20 (locul 16 la general), cu timpul 17:30,1. Colega sa de club, Andreea Maria Bogdan (“Mica RomăȚ Blaj) a scos timpul 19:27,9  (poziția a 32-a în ierarhia generală), iar Elisabeta Elena Sunzuiană (LPS Alba Iulia) a terminat pe locul 52 la general, cu rezultatul 23:30,9 (

Elit - Gustul Desăvârșit

Competiția s-a desfășurat la seniori, Under 23, individual, pe echipe, masculin și feminin, la Brașov și a fost cuprinsă în cadrul evenimentelor ce comemorează împlinirea a 35 de ani de la Revolta anticomunisră a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane Brașov, din 15 noiembrie 1987.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

Optimum Alba Iulia – Hermannstadt 1-1 (1-0) | Egalați la ultima fază în Liga Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Optimum Alba Iulia a remizat pe propriul teren, Stadionul “Mureșul” din Drâmbar, scor 1-1 (1-0), cu Hermannstadt, în etapa a 4-a a Seriei 13 a Ligii Elitelor Under 15.

Albaiulienii au avut mult ghinion în acest meci în care au punctat primii prin Robert Baba, au irosit numeroase ocazii și au fost egalați la ultima fază, irosind puncte prețioase. A fost a doua remiză la rând cu același scor pentru formația condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea, care a acumulat 8 puncte, însă a pierdut fotoliul de lider. Duminica viitoare, tot acasă, este ultimul joc din acest an, returul cu Alma Sibiu, pe care în meciul inaugural Optimum a învins-o cu 4-0. Au evoluat Răzvan Cutea – Matei Nicola, Alberto Vaida, Roberto Daven, Mihai Moș, Sebastian Bran. Fabian Rădac, Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor și Raul Hudrea (au mai intrat Tudor Pleșa și Sebastian Hagea).

Din păcate iarăși am ratat exagerat de mult și cum în fotbal ocaziile se răzbună, adversarii au restabilit egalitatea la ultima fază”, a conchis antrenorul Gică Bran.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea