Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ea este cea mai căutată persoană în Germania. A dat un „tun” de 8.000.000 de euro la locul de muncă și este de negăsit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ea este cea mai căutată persoană în Germania. A dat un „tun” de 8.000.000 de euro la locul de muncă și este de negăsit

Poliția germană a dat în urmărire o femeie care lucra pentru o companie de transport valori, care a dispărut în luna mai cu 8 milioane de euro și este în continuare de negăsit.

Yasemin Gündogan lucra în departamentul de ambalare a numerarului al companiei din Bremen, iar în luna mai a fugit cu stive de bani furate, se pare, dintr-o mașină blindată.

Femeia a fost căutată săptămâni în șir, dar poliția nu i-a dat de urmă, iar acum s-a emis un mandat de arestare pe numele ei și a fost dată în urmărire prin Interpol.

Gündogan ambala bani pentru bănci și agenții de pariuri.

Anchetatorii presupun că ea a respectat procedurile obișnuite ale companiei, iar sacii cu bani au fost scoși din curtea companiei folosindu-se de tomberoane care aveau deasupra gunoi. La poarta exterioară, sacii cu bani au fost încărcați într-un mircrobuz Mercedes-Benz negru cu plăcuțe de înmatriculare false.

Yasemin Gündogan a urcat în mașină și nu a mai fost văzută niciodată. Poliția încă nu știe dacă a acționat singură sau a avut complici.

Potrivit poliției, niciun alt angajat nu a observat lipsa banilor timp de 4 zile, iar acest interval i-a dat un avantaj imens hoaței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea