Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După trialul organizat de CSM Unirea Alba Iulia, George Țălnar: „Am văzut și copii buni” | În weekend, la Oarda de Jos, selecții la toate grupele de vârstă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a organizat timp de 3 zile un trial cu tineri jucători din zonă, în vederea găsirii unor fotbaliști cu potențial, care să acopere compartimentul under.

Au fost două zile de antrenamente la Oarda de Jos și un joc-școală la Galtiu, la acest meci participând 22 de fotbaliști (la un moment dat, la selecție au participat 24 de jucători).

Avem mult de muncă, dar am văzut și câțiva copii buni. O să facem o analiză și o să știm exact cum vom proceda„, a spus antrenorul George Țălnar.

Pe de altă parte, de vineri și până duminică, la Oarda de jos vor fi acțiuni de selecții la grupele CSM Unirea Alba Iulia, de la Under 11 și până la Under 19.

Țălnar jr, noul coordonator al Academiei de Fotbal CSM Unirea Alba Iulia și totodată antrenor la echipa secundă ce va activa în Liga 4, dar și la Under 19, i-a ținut locul la această acțiune lui Stelian Gherman. Tehnicianul clujean avea deja programat concediul în momentul când a venit propunerea să preia gruparea din Cetatea Marii Uniri și din acest motiv nu a participat la respectivul trial.

CSM Unirea Alba Iulia are prevăzută luni, 17 iulie, reunirea lotului, iar peste o săptămână deplasarea în cantonamentul centralizat de la Câmpulung Muscel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea