Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

După țigări și alcool, un alt produs va fi inclus pe lista interdicțiilor de vânzare minorilor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După țigări și alcool, un alt produs va fi inclus pe lista interdicțiilor de vânzare minorilor

Băuturile energizante nu vor mai putea fi achiziționate de către minori fără supravegherea părinților și vor fi eliminate din automatele de vânzare. În România, doi din trei tineri consumă băuturi energizante, ceea ce poate duce la dezvoltarea dependenței.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cifrele relevă o situație alarmantă, cu românii cheltuind anual 60 de milioane de euro pentru băuturile energizante, iar zilnic se vând peste 40.000 de litri de astfel de produse în țară.

Medicii atrag atenția cu privire la efectele adverse ale acestor băuturi. 4 din 10 tineri au raportat apariția unor probleme precum dureri de cap, insomnie, amețeli, dificultăți de respirație și creșterea tensiunii arteriale.

Proiectul de lege privind interzicerea comercializării băuturilor energizante minorilor a fost aprobat de Senat și urmează să fie discutat în Camera Deputaților, care are puterea de a decide în această chestiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea