Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După încetarea parteneriatului cu CJ Alba, probleme financiare pentru AJF Alba şi echipele de copii şi juniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniori E AJF Alba 1Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba traversează un moment dificil, demisia preşedintelui Sorin Corpodean de săptămâna trecută, coroborată cu încetarea parteneriatului cu CJ Alba punând în dificultate pe cei care se ocupă cu organizarea activităţii fotbalistice în judeţ. Conform unor informaţii furnizate în cadrul unei conferinţe de presă de fostul arbitru FIFA, AJF Alba are de achitat cheltuieli (datorii) aferente lunilor noiembrie şi decembrie 2014 în valoare de 24.959,25 lei.
*Restanţe de aproape 20.000 de lei către arbitrii
Defalcate, aceste fonduri reprezintă indemnizaţii de arbitraj şi observare aferente lunilor noiembrie şi decembrie (16.487 lei), contribuţiile aferente către bugetul de stat (3.093 lei) şi cheltuieli cu organizarea competiţiilor sportive (5.379,25 lei). Se ştie că în 2014, fotbalul judeţean a beneficiat, graţie acordului de asociere cu CJ Alba, de alocarea unei sume totale cifrată la 300.000 de lei.
*Astăzi, întâlnire cu reprezentanţii echipelor de copii şi juniori
Ca un efect imediat al încetării finanţării dinspre CJ Alba, în retur echipele participante în competiţiile organizate de AJF Alba vor fi obligate să plătească direct cheltuielile cu plata arbitrilor în această primăvară, care până în 2014 erau suportate din banii viraţi de CJ Alba. În consecinţă, cele mai afectate formaţii vor fi cele care activează în cele 5 competiţii juvenile (juniori C, juniori D, juniori E, Trofeul „Gheorghe Ene” şi Trofeul „Gheorghe Ola”). Pentru a lămuri toate aspectele acestei primăveri fierbinţi, în această după amiază, la ora 17.30, la sediul Asociației Județene de Fotbal Alba, se va organiza o ședință cu reprezentanții echipelor de copii și juniori, pentru a se discuta despre schimbările apărute după încetarea parteneriatului cu Consiliul Județean Alba. Având în vedere că ședința este importantă pentru viitorul competițiilor de copii și juniori, reprezentanții echipelor sunt aşteptaţi să participe la această întrevedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea