Rămâi conectat

Sport

După calificarea dramatică de la Jucu, din Cupa României, Metalurgistul Cugir vrea o echipă de Liga 1 sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a obținut o calificare dramatică în Cupa României (6-5 după penalty-uri, 2-2 în timpul regulamentar, goluri Goșa și Bold), răzbunândNational Sebis - Metalurgistul Cugir 12u-se astfel pe Unirea, care a învins-o în două rânduri în această vară în jocurile de verificare.

În 9 septembrie, la Cugir va veni o echipă de Liga a 2-a, ultimul hop înaintea duelului cu una dintre cele 14 formații din Liga 1.

La loviturile de departajare, portarul Tiut a apărat un penalty, Bold a menținut suspansul printr-o ratare, însă ultima execuție a adversarilor a fost o nouă ratare, șut peste poartă. „Mă bucur că am câștigat. Chiar dacă n-am făcut o primă repriză reușită, e important că am avut încredere în noi și am revenit în două rânduri. La penalty-uri am avut nervii mai tari. Luăm fiecare meci din aproape în aproape, vine debutul în campionat. Normal că ne gândim să aducem o echipă de prima scenă sub Drăgana„, a precizat antrenorul Marius Opric.

A fost o întâlnire foarte dificilă. Îi felicităm pe băieți pentru muncă și efortul depus. Totul e bine când se termină cu bine, cu toate că au mai fost și momente mai puțin reușite. Ne propunem să aducem o echipă de Liga 1 la Cugir, după foarte mulți ani”, a precizat vicepreședintele Dan Popa. „Suntem, foarte fericiți pentru această calificare și îi felicit pe băieți pentru dăruirea și caracterul de care au dat dovadă pe teren. Ne-am dorim mult această victorie, am muncit-o și am meritat-o. Urmează un meci extrem de dificil, însă sper să ne recuperăm și vom merge la Timișoara să dăm totul pentru victorie„, a punctat Bogdan Petric, directorul sportiv. În prima rundă, Metalurgistul joacă în deplasare la Becicherecu Mic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea