Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Teatru de păpuşi la Tibru – „Zulenka”, o poveste de Baroneasa Orczy

Alexandra Mates

Publicat

în

Iubitorii teatrului de păpuşi din Tibru sunt invitaţi duminică, 8 septembrie,  să ia parte la spectacolul „Zulenka”, după o poveste de Baroneasa Orczy, prezentat de Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia. Evenimentul cultural va avea loc în Sala de întruniri cetăţeneşti a satului Tibru, începând cu ora 16.00.

” Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri şi este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy care a publicat la Londra către sfârşitul secolului al 19-lea un volum de minunate poveşti. E o istorie  fără violenţă fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la şapte ani. Basmele obişnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Zulenka este povestea unei fetiţe care îşi doreşte să devină zână. Din această cauză ea declanşează o serie de peripeţii din care va ieşi cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiriduşii şi animalele pădurii …  “  Cristian Pepino, regizor.

 Evenimentul este organizat de Asociaţia Ţinutul Tibreanului în parteneriat cu Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, în cadrul proiectului Chemarea nemuritoare a slovei – itinerariu cultural în spaţiul arhaic al satului!, finanţat de Fundaţia Comunitară Alba din Fondul pentru Cultură, fond care are ca partener naţional Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea