Ziarul Unirea

Duminică, ora 20:00 : Ştefan Stan – vocea României, vine în cetatea Alba Iuliei, la Pub13

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Nici nu a început bine anul şi marele câştigător al concursului Vocea României, Ştefan Stan, a început un turneu prin ţară pentru a se întâlni cu miile de fani din toate zonele. Astfel, după ce zilele trecute s-a întâlnit cu susţinătorii săi din Cluj,  şi Timişoara, mâine seară, începând cu ora 20:00, se va întâlni cu numeroşii  săi fani albaiulieni pentru poze şi autografe. Potrivit purtătorului de cuvânt, Mihai Coşer, el vine ca invitat din partea unui grup înfocat de fani din municipiu dar aceştia au beneficiat şi de sprijinul Primăriei Alba Iulia care îi va asigura lui Ştefan Stan cazarea şi masa. Este de aşteptat ca pe lângă autografele acordate şi pozele pe care şi le va face cu fanii, la cererea acestora să interpreteze şi cele mai frumoase melodii din repertoriul său, care l-au făcut câştigătorul marii finale a concursului Vocea României.(A.M.)

ELIT

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

6 Comentarii

vigilante 8 ianuarie 2012 at 10:57

Pai nu e vodca de-a voastra moldoveni/rusi. Din toate personalitatile care au vizitat restaurantul nici una nu s-a pland (actori, cantareti, politicieni, diplomati), te plangi tu. Vodca si scrumbie afumata nu avem aici in ardeal. Daca nu-ti place bucataria romaneasca du-te la moscova. Dupa cum scrii nici acum nu te-ai trezit.

vigilante 8 ianuarie 2012 at 17:20

Da’ tot moldovean esti. Te-ai pripasit in Alba Iulia si vinzi la piata coase si rulmenti de bicicleta? Daca erai albaiulean get-beget cred ca mergeai de mai multe ori la restaurantul mentionat in articol. Cum toata lumea apreciaza restaurantul (de cei veniti din alta parte nu mai zic) si numai voua nu va place. u nu apar pe nimeni si nici nu-l cunosc pe patron dar am fost atat eu cat si cu prieteni de peste tot la restaurantul respectiv si nu a fost cum zici tu. Poate voua v-a dat mancare stricata. Cand vii in Alba Iulia invita-ma si pe mine. Vin cu placere si comand de toate. Platesti tu. Tu nu manca, stai si te uita sa nu te imbolnavesti de la mancare.

vigilante 8 ianuarie 2012 at 18:15

Pai e super atunci. Ma autoinvit la restaurantul tau sa vad ce ai acolo atat de bun. Da-mi si mie un nume si o adresa a restaurantului din Roma. Cu ocazia asta facem si reclama. O sa imi exprim parerea dupa aceea facand comparatie intre restaurantul tau si cel de la noi. Poate si alti albaiuleni care au drum la Roma vor dori sa manance in restaurantul unui albaiulean. Deci astept un nume si o adresa a restaurantului.

vigilante 9 ianuarie 2012 at 12:50

Cum e prietene cu restaurantul acela? Un nume si o adresa se poate? Nu de alta dar multi albaiuleni vor dori sa manance la restaurantul unui albaiulean stabilit in Roma, printre care si eu. Sau e restaurantul fara nume, el exista doar in imaginatia ta de muncitor la sparanghel? Uimeste-ne cu realizarile tale in afaceri. Mie imi place sa vad oameni intreprinzatori care au reusit in viata si vin in Romania sa ii invete si pe altii cum se mananca bine sau cum se serveste prin localuri de lux (nu ca la noi in prapaditul asta de oras). Eu inca mai sper ca imi dai un nume si o adresa sa me delectez si eu taranul de alba cu specialitatile tale culinare si servirea ireprosabila. Din moment ce critici inseamna ca ai motive sa o faci nu-i asa? Lumineaza-ne si pe noi astia mai prosti care am ramas in tara.

vigilante 9 ianuarie 2012 at 18:34

Pai nu eu ma dau mare prietene. M-am laudat eu cu restaurante de lux cu mancare de calitate si personal de inalta calificare? Tu te-ai laudat asa ca dovedeste-ne si noua ca altfel sunt vorbe goale. Dupa laude nu esti decat un sclav care sa lucreaa pe acolo si vine si el de sarbatori sa se dea mare aici. Deci azi pleci la Moscova si maine in Indonezia. Cu ce OZN mergi asa repede dintr-un loc in altul? Nu cumva destinatiile exotice sunt pe langa Drambar, Totoi, Ohaba, Berghin? Hai pa ca suntem satui de lucratori la sparanghel care vin aici si spun ca sunt mari patroni. Distractie placuta iti doresc..poate o mai fi ramas ceva din porcul taia pe-acolo prin Indonezia. Ai atitudine tipica de manelist laudaros si incult ca multi tarani pe care inainte ii tragea vaca in porumb si dupa ce au ajuns sclavi pe dincolo nu mai pot de ifose cand se intorc in tara.

Semnul ! 10 ianuarie 2012 at 19:38

Uite ce iasa din polemica a doi macaronari !

Comentariile sunt oprite