Rămâi conectat

Actualitate

Duminică, ora 19.00: meci decisiv în play-off, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj *Cine câştigă intră în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 17 martie, la ora 19.00 se dispută ultimul meci din play-off-ul Diviziei A la volei feminin, dintre CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, la finele căruia se va afla numele celei de-a patra semifinalistă, echipă ce va întâlni Dinamo Bucureşti în penultimul act.

Cel mai echilibrat duel din play-off este în fapt şi singurul care îşi va stabili câştigătoarea după cel de-al treilea joc, favoritele Dinamo, Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa calificându-se deja.

*Între Dinamo şi CSM Lugoj, din a treia încercare!

Acum o săptămână, în Capitală, CSM Bucureşti a învins cu 3-0, miercuri, în „Timotei Cipariu” s-a impus echipa lui Marius Macarie, scor 3-1 şi ecuaţia se va lămuri tot în Bucureşti. „Aşa cum anticipam, trebuie să obţinem o victorie la Bucureşti pentru a pătrunde în „careul de aşi”. Altă alternativă nu există. Pentru a avea şanse reale, trebuie să evoluăm măcar la nivelul realizat miercuri. Din păcate, Bojana Stojkovic nu este aptă 100 la sută, însă sunt convins că va risca iar şi va juca„, a declarat Marius Macarie.

Volei Alba Blaj încearcă pentru a treia oară într-o lună să câştige un meci extern cu CSM Bucureşti, precedentele dueluri fiind pierdute fără drept de apel, cu 0-3. „Obiectiv vorbind, raportat la valoarea lotului CSM Bucureşti are şanse mai mari, dar noi încercăm minunea. Am spus-o şi acum o săptămână că adversarele sunt foarte puternice, iar noi trebuie să ne autodepăşim şi nici în acest caz nu ştim dacă este suficient. Categoric vrem să accedem în semifinale, să realizăm o performanţă majoră, însă nu va fi un capăt de ţară dacă nu vom reuşi”, a apreciat Sergiu Ştefănescu.

Învingătoarea din acest meci va întâlni Dinamo Bucureşti în semnifinale, iar învinsa va juca în prima fază din locurile 5-8 cu CSM Lugoj (eliminată de Dinamo).

Foto Dragoş BASARABA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea