Rămâi conectat

Sport

Duminică, ora 11.00, Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş *Pentru cine va fi runda a 13-a una cu ghinion?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes-CSM Bistrita138HC Alba Sebeş continuă netulburată marşul spre Liga Naţională de handbal feminin, echipa lui Seviştean Popa având 12 victorii din tot atâtea posibile disputate în Seria B a Diviziei A. În runda a 13-a se anunţă însă un examen dificil, împotriva Universităţii Reșița, situată pe locul al patrulea, cu 24 de puncte (8 victorii şi 4 eşecuri). Formaţia din Caraş-Severin face parte din grupul celor trei formaţii din serie ce n-a cunoscut gustul eşecului în 2015, alături de primele două clasate, HC Alba Sebes şi Măgura Cisnădie.
Cu excepţia Irinei Muntean, întregul lot al vizitatoarelor este disponibil pentru acest joc extern, contând pentru etapa a 13-a, una ce are un număr ghinionist. “Vrem să nu mai repetăm emoţiile trăite în deplasarea de la Slatina. Există o diferenţă de valoare, însă trebuie să fim concentrate şi să ne respectăm statutul”, a declarat Seviştean Popa. De altfel, în turul campionatului, în Sala “Florin Fleşeriu” s-a înregistrat cea mai mică diferenţă într-o victorie internă pentru principala favorită la promovare (scor 28-22). În etapa din weekend formația reșițeană va întâlni liderul Seriei B, HC Alba Sebeș (maximum de puncte, 36), într-un meci programat duminică, 15 februarie, de la ora 11.00, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. La fel ca şi oponentele, handbalistele de la Universitatea Reșița au numai rezultate pozitive în returul Diviziei A, Seria B, elevele antrenorului Cristian Busuioc câștigând al treilea meci la rând din acest an, în deplasare, cu Universitatea Timişoara, scor 35-26. HC Alba Sebeş are 6 puncte diferenţă faţă de Măgura Cisnădie, ocupanta locului secund, iar în etapa precedentă a bifat un meci lejer, 38-17, cu “lanterna roşie” CSŞ 2 Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea