Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, la ”Bogăţiile Toamnei” 2019, ne umplem cămara la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminică, la ”Bogăţiile Toamnei” 2019, ne umplem cămara la Blaj

Centrul de Cultură ”Augustin Bena” ne invită duminică, 22 septembrie, la o manifestare cu tradiție în „Mica Romă“, ”Bogățiile toamnei”.

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, evenimentul este gândit ca un semn de respect pentru cei care muncesc cu trudă pământul și vin în cele două piețe din Blaj pentru a-și comercializa produsele: legume-fructe, vinuri, produse apicole, flori și plante ornamentale, produse de panificație.

Începând cu ora 10.00, în Piața Mare, sunteți așteptați cu expoziții cu vânzare de produse agroalimentare, artă fotografică din ”Timp Străvechi”, iar apoi vor fi premiați producătorii agricoli. Nu va lipsi spectacolul extraordinar de folclor, susținut de Ansamblul Folcloric ”Augustin Bena” al județului Alba alături de Ansamblul de dansuri al județului Alba, coregrafia Alexandra și Flaviu Mârza, precum și de soliștii vocali: Leontina Farcaș, Floricica Moga, Dorina Narița, Maria Filimon, Nicolae Plută și Nicolae Tuhuț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea