Rămâi conectat

Sport

Duminică, HC Alba Sebeş va bifa promovarea în Liga Naţională *Meci, în Sala „Florin Fleşeriu” cu Naţional Rm. Vâlcea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş joacă duminică, 26 aprilie, de la ora 18.00, în Sala „Florin Fleşeriu”, în penultima rundă a Seriei B din Divizia A, cu Naţional Rm. Vâlcea, o partidă ce va parafa promovarea matematică în Liga Naţională. Din postura de lider invincibil, cu maximum de puncte, după 16 runde, formaţia condusă de Seviştean Popa HC Alba Sebes50aşteaptă succesul, pentru a se bucura de accederea în elită. Din vară, Alba se va mândri cu trei reprezentante, volei, baschet, handbal, la cel mai înalt nivel competiţional intern.

*Teanu Popa, artizanul ultimei promovări

Iubitorii handbalului din localitate aşteptau demult un asemenea moment, iar meciul de duminică, ultimul acasă din această stagiune, va fi unul în care vrem să facem spectacol”, a declarat antrenorul Seviştean Popa, cel care s-a aflat la cârma echipei din Sebeş şi la precedenta prezenţă pe prima scenă, în urmă cu un deceniu. „Greul urmează pentru noi, adevărata performanţă abia începe. Privim lucrurile foarte serios întrucât nu vrem să facem un simplu act de prezenţă în Liga Naţională, unde ne vom baza pe scheletul actualei formaţii, dar vom realiza şi câteva transferuri”, a spus Teanu Popa, artizanul acestei campanii impecabile. Întâlnirea se dispută după o pauză îndelungată, al doilea eşalon fiind întrerupt o lună de zile (precedenta rundă în 29 martie, iar ultimul joc la Sebeş s-a disputat în 6 martie). În tur, HC Alba Sebeş a câştigat, scor 30-23 şi este favorită incontestabilă a partidei de marchează despărţirea fericită de suporteri.

*Eveniment şi spectacol

Sub sloganul „gata de promovare”, organizatorii intenţionează să ofere surprize plăcute fanilor ce vor fi prezenţi la Sala „Florin Fleşeriu” la sărbătoarea handbalistică. „Este un eveniment pentru noi, o întâlnire ce marchează certitudinea că echipa de handbal din Sebeş va promova în Liga Naţională. În acelaşi timp vorbim despre încununarea unei munci de 4 ani de zile, a parteneriatului dintre autorităţile locale şi Consiliul Judeţean Alba. Este răsplata pentru eforturile tuturor antrenorilor şi jucătoarelor ce au activat aici în această perioadă”, a menţionat Virgil Costea, preşedintele viitoarei prim-divizionare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea