Rămâi conectat

Sport

Duminică, două partide de handbal la Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş va găzdui două partide de handbal feminin, ziua fiind deschisă de întâlnirea dintre echipa locală CSM Sebeş (locul 6, 16 puncte) şi SC Mureşul Tg Mureş (poziţia secundă, 23 puncte), contând pentru Seria B a Diviziei A. Momentul de vârf se va produce la ora 18.00, când se va disputa jocul dintre prim-divizionarele CSM Cetate DevaTrans (locul 12, 10 puncte) şi Dunărea Brăila (locul 7, 23 puncte), biletele urmând a costa 10 lei. „Cum miercuri am învins la Buzău în derbyul cu o contracandidată la supravieţuire, o victorie obţinută în etapa a 22-a, contra echipei brăilene, la Sebeş ar însemna că 99 la sută am realiza salvarea de la retrogradare”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.
Întâlnirea reprezintă şi un duel al „gurilor de tun”, între Florentina Cartaş (CSM DevaTrans) – prima în topul marcatoarelor competiţiei interne cu 176 goluri şi Ada Emilia Moldovan (Dunărea Brăila) – locul al treilea cu 166 goluri. Pentru ultima va fi o întâlnire cu totul specială, Ada Emilia Moldovan venind la Sebeş în anul 2002 pentru a evolua la echipa locală. Componentă a lotului naţional şi medaliată recent cu bronz la Europene, acesta s-a căsătorit în Sebeş, unde locuieşte, iar la începutul acestui an a primit titlul de „Cetăţean de Onoare” al municipiului Sebeş. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea