DUMINICĂ: ALDE Alba îşi lansează oficial candidaţii pentru Parlamentul României, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

alde-albaDuminică, 6 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc, de la ora 17.00, lansarea oficială a candidaților ALDE Alba pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La Senat, pe prima poziție se află Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, iar la Camera Deputaților locul 1 este ocupat de Horațiu Josan, fostul primar al municipiului Aiud.

Pe listele ALDE pentru alegerile parlamentare din decembrie sunt persoane capabile să facă față cu succes unei funcții onorante cum este cea de senator ori de deputat. ALDE Alba își dorește ca locuitorii județului să fie reprezentați de profesioniști, de oameni care au demonstrat că știu cu ce probleme se confruntă cetățenii Albei și pot să vină în sprijinul lor.

INFORMARE COVID-19

Duminică, 6 noiembrie, când este programată lansarea oficială a candidaților ALDE la Parlamentul României, sunt așteptați toți cei care sunt interesați de programul electoral al ALDE, de proiectele cu care alianța vrea să schimbe în bine viața locuitorilor județului. Pe lista candidaților ALDE Alba la alegerile parlamentare se regăsesc:*la Senat – Daniel Gheorghe Rusu, Maria Elena Oprea, Onoriu Pompiliu Forda, Daniel Mărginean; *la Camera Deputaților – Mihai Horațiu Josan, Gheorghe Bora, Dacian Herlea, Nadia Maria Spătariu, Cosmin Arion, Daniel Demenic, Marius Ciprian Popescu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Vasile 4 noiembrie 2016 at 19:15

Dl josan de ce nu apare pe fundal Aiudu..pastorit de tine? Cu parcu ucigas, oameni la naveta ca in aiud nu ai unde lucra si alte realizai ale tale
Pt fraiei esti perfect

apolitic 4 noiembrie 2016 at 19:28

Asa oameni asa rezultate. Josan n-a stiut ce sa faca pentru Aiud si stie ce sa faca pentru tara? Lasa-neeeeee Lazareee!

d-ale Alde 5 noiembrie 2016 at 9:59

Dragi ”candindați” sunteti într-o rână ca si Cetatea din spatele vostru. Vreți să conduceți țara, dar nu sunteți în stare să vă angajați un fotograf care să fie în stare să țină drept în mână aparatul de fotografiat. Asta arată că nu dați doi bani pe imaginea voastră și… în mod clar nu dați doi bani nici pe țară.

coco 5 noiembrie 2016 at 10:02

Proiectul ALDE … proiectul PENALILOR la nivel national , verificati stimati alegatori cati din candidatii ALDE , atat la senat cat si la deputati au probleme cu legea ? Apoi, de tovarasul Josan ce sa mai vorbim ? 16 ani de NIMIC , pardon chiolhanuri adevarate … astea da realizari ca sa te promoveze pt parlament … Oameni buni DESCHIDETI OCHII si nu mai inghititi toate povestile si minciunile tuturor, indiferent de coloratura lor politica .
In rest … fiti sanatosi !

Ion 5 noiembrie 2016 at 17:44

loazărul partidului,nu candidează la parlamentare?El,prețiosul lider (al nimănui,evident),el,cel supranumit”hemoroidul tăriceanului”,loază între loaze,cocalar(în esența vieții lui sordide),chiar nu candidează la …ceva?
Răsuns:-loaza chiar nu candidează la nimic.La nimic,loazăre?Ă…hăhă,hă….hă!Ratatule…,chiar la nimic ?!Fraere(sic!),hai sictir!

Don Simon 6 noiembrie 2016 at 22:03

Josane, te vor vota toti prietenii de pahar. Daca vor fi treji in ziua votului!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...