Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, 25 ianuarie 2015 – Al treilea miting de protest împotriva Kronospan S.A., la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mitingurile în care locuitorii municipiului Sebeș protestează împotriva Kronospan continuă. Duminică, 25 ianuarie 2015, începând cu ora 14.00, în Parcul Primăriei, va avea loc cel de-al treilea marș din acest an.

Distribuiți mai departe! Anunțați-vă familia, prietenii, colegii că Duminică 25 ianuarie, ora 14.00, sunt chemați cu toții la PROTEST! Toți cei care vor AER CURAT în Sebeș, și toți cei care pun pe primul loc SĂNĂTATEA lor, a copiilor și a părinților. DOAR UNIȚI PUTEM SCĂPA DE POLUARE!”, este apelul organizatorilor.

Primele două proteste au avut loc în 11 și 18 ianuarie și au reușit să mobilizeze tot mai mulți participanți – localnici și reprezentanți ai unor ONG-uri din țară și străinătate.

miting sebes008CITEȘTE ȘI: Al doilea miting la Sebeș: Protestatarii solicită firmei Kronospan relocarea fabricii de formaldehidă

Joi, 23 ianuarie 2015, au avut loc întâlniri ale ONG-știlor și conducerile instituțiilor cu autoritate în domeniu, din județ, însă discuțiile nu au dus la niciun rezultat.

CITEȘTE ȘI: Cazul Kronospan SEBEȘ: Autoritățile locale lăsate în șah de reprezentanții ONG-urilor, la prima confruntare

CITEȘTE ȘI: Harababură totală la conferinţa pe tema fabricii de formaldehidă din Sebeş. Reprezentanţii Kronospan au ieşit din şedinţă. Ce spune DSP şi ce vor ecologiştii

Cetăţenii continuă să solicitate autorităţilor să ia măsuri urgente împotriva poluării oraşului Sebeş și dotarea companiei cu o aparatură modernă necesară măsurării exacte a cantității de formaldehidă emisă în atmosferă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea