DUMINICĂ, 14 mai: ”Hai la o poză populară”, în Piața Cetății din Alba Iulia. Se sărbătorește Ziua Națională a Portului Tradițional din România, alături de interpreți de folclor cunoscuți

Duminică, 14 mai 2017, ora 14,00, ”Hai la o poză populară”, în Piața Cetății din Alba Iulia. Ziua Națională a portului tradițional din România va fi marcată anul acesta de către Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” din Alba Iulia printr-o campanie inedită. 

Campania ,,HAI LA O POZĂ POPULARĂ” va avea loc  în Piața Cetății din Alba Iulia. Alături de cei prezenţi vor fi interpreți de folclor cunoscuți printre care şi Ionuț Fulea, Roxana Reche, Cătălin Hașa, Floricica Moga, Dorina Narița, Nicolae Plută, Nicolae Tuhuț, Maria Filimon, dansatorii coordonați de Flaviu Mârza și Alexandra Oargă, Leontina Fărcaș și Muguri de Tezaur, artiști din cadrul Uniunii Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România!

Cei care doresc să participe trebuie să aibă la ei cel puțin o piesă de costum tradițional românesc!

Toate fotografiile vor fi postate pe pagina de socializare a Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”.

Cu acelaşi prilej, în școlile și liceele din Municipiul Alba Iulia, în perioada 10-12 mai 2017, vor avea loc activități de educație artistică și culturală .

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...