Rămâi conectat

Sport

Dueluri între campioane: ASA Tg. Mureș – Fortuna Lunca Mureșului (Under 17) și CSO Copșa Mică – GT Sport Alba Iulia (Under 19)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASA Tg. Mureș (Mureș) – Fortuna Lunca Mureșului (Alba), la Under 17 și CS Orășenesc Copșa Mică (Sibiu) – GT Sport Alba Iulia, la Under 19, sunt duelurile prevăzute miercuri, 31 mai, într-o singură mașă, între campioanele județene la respectivele categorii de vârstă, în competițiile fotbalistice organizate de Federația Română de Fotbal.

La Under 17, în Alba, Fortuna Lunca Mureșului s-a impus în play-off-ul Elite. Formația pregătită de Remus Țălnar a terminat fără eșec această fază (8 victorii și o remiză), cu 25 de puncte, întrecând CSȘ Blaj (19 puncte) și GT Sport Alba Iulia (15). Campioana din Mureș a strâns 33 de puncte (11 succese și un eșec), la mare distanță de Mureșul Luduș și Mureșul Rușii-Munți (25).

La Under 19, GT Sport Alba Iulia și-a adjudecat derby-ul de pe “Cetate”, 1-0 (0-0) cu Industria Galda de Jos, reușită semnată de Dula (90+1) și a câștigat play-off-ul Elite, cu 5 puncte avantaj față de Metalurgistul Cugir și Industria Galda (albaiulienii au strâns 24 de puncte, c u 8 victoriii în 10 partide). CS Orășenesc Copșa Mică (Sibiu) a adunat 30 de puncte în 11 întâlniri, departe de AFC Tălmaciu (21) și FC Avrig (15).

La Under 17 (jucători din anul 2006 și mai tineri) și Under 19 (jucători din anul 2004 și mai tineri) etapele eliminatorii sunt în 31 mai, 4 și 6 iunie, pentru a ajunge în etapa semifinală (16 și 22 iunie). Anul trecut GT Sport Alba Iulia la Under 17 a ajuns, la Buzău, la faza finală, calificându-se între primele 4 echipe din țară, iar la Under 19, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a găzduit un turneu semifinal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea