Rămâi conectat

Curier Județean

DSP Alba: Controale în unitățile de cazare pentru respectarea condițiilor igienico-sanitare de 1 Decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Personalul medical al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba efectuează, în toată luna noiembrie, controale tematice în unitățile de cazare, dar și acțiuni de informare, pentru respectarea condițiilor igienico-sanitare în minivacanța de 1 Decembrie.

Echipe ale DSP Alba, formate din inspector sanitar și medic sau asistent igienă, vor recolta teste de sanitație, vor verifica condițiile de depozitare a materiei prime, modul de prelucrare și servire a produselor finite, condițiile igienico-sanitare din blocurile alimentare, dotarea cu substanțe dezinfectate, vor controla carnetele de sănătate și cursurile de igienă ale angajaților, precum și condițiile din unitățile hoteliere, pensiuni și alte tipuri de unități de cazare.

De asemenea, vor fi verificate și unitățile de alimentație publică, acțiunea tematică din luna noiembrie fiind realizată suplimentar celor din timpul anului, cu scopul de a preîntâmpina incidente care țin de condițiile sanitare și de igienă, a transmis DSP Alba, sâmbătă, într-un comunicat de presă.

De asemenea, transmitem reprezentanților unităților de cazare și de alimentație că se pot adresa DSP Alba pentru orice fel de probleme pe care vom încerca să le soluționăm în virtutea competențelor prevăzute de lege. Totodată și clienții ne pot sesiza la numărul de telefon 0258 835 243 în cazul în care consideră că sănătatea publică este pusă în pericol.

Controalele vor fi efectuate în special în Alba Iulia și împrejurimi, iar apoi în zonele mai îndepărtate, având în vedere numărul mare de înnoptări care se anunță în minivacanța de 1 Decembrie.

Biroul de presă al DSP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea