Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drept la replica din partea Poliției Locale Alba Iulia referitor la articolul: ”Mașinile din Alba Iulia, ridicate discreționar? Un autoturism parcat pe zebră, mare și scump, rămas neatins. A fost sacrificat SMART-ul din fața sa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoturismul marca Smart era parcat de peste 24 ore fără numere de înmatriculare, la aproximativ 4 m faţă de trecerea de pietoni, în dreptul marcajului linie continuă, obligând participanţii la trafic pe aceiaşi direcţie de mers să circule pe contrasens, încălcând astfel marcajul conţinuu. Poliţiştii Locali cu atribuţii în domeniul circulaţia pe drumurile publice au dispus ridicarea autovehiculului staţionat neregulamentar.

Dorim să comunicăm faptul că din punct de vedere al legislaţiei rutiere sintagma “parcat neregulamentar” este total eronată, în sensul în care parcarea autovehiculelor se execută în locurile amenajate şi semnalizate ca Parcare, și doar autovehiculele oprite/staţionate neregulamentar se sancţionează contravenţional conform legislaţiei în vigoare.

Citește și FOTO, ȘTIREA TA. Mașinile din Alba Iulia, ridicate discreționar? Un autoturism parcat pe zebră, mare și scump, rămas neatins. A fost sacrificat SMART-ul din fața sa

În plus, dorim să menţionăm faptul că la autovehiculul marca Toyota, surprins în cadrele foto și menţionat în articol, conducătorul auto s-a prezentat la autoturism, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valuare de 580 de lei şi complementar cu 3 puncte penalizare la permisul de conducere. Drept urmare, poliţiştii locali nu au mai dispus ridicarea acestui autovehicul staționat neregulamentar pe partea carosabilă.

Rugăm presa din Alba Iulia, să solicite Poliţiei Locale din Alba Iulia sau purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, punctul de vedere asupra unei situaţii sau eveniment înainte de a publica o informare greşită sau o dezinformare publică în toate aspectele referitoare la acţiunile Poliţiei Locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea