Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Mașinile din Alba Iulia, ridicate discreționar? Un autoturism parcat pe zebră, mare și scump, rămas neatins. A fost sacrificat SMART-ul din fața sa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se pune întrebarea legitimă dacă autoturismele parcate neregulamentar în Alba Iulia sunt ridicate discreționar.

Trei fotografii au fost trimise, joi seara, pe adresa redacției, cu două mașini, parcate la intersecția unde se află Liceul de Arte. Una este mai mare și mai scumpă, parcată cu roțile din spate pe trecerea de pietoni, iar alta, mai mică și mai ieftină, aflată în fața sa.

Poliția locală împreună cu firma care se ocupă de ridicarea și depozitarea mașinilor au ales să o ridice pe cea mică și ieftină.

Răspunsul la această întrebare nu îl cunoaștem deocamdată, dar sperăm să-l aflăm, chiar de la ei! Poate sunt precauți, iar firma care a se ocupă de ridicare nu riscă să zgârie o mașină scumpă, iar apoi să fie bună de plată. Nu știm, dăm cu presupusul și așteptăm răspunsul.

Cert este că ambele au fost parcate în locuri interzise, însă e lesne de înțeles că tot mai rău e să parchezi pe trecere decât la cinci metri de ea. Cu toate acestea… OK! Nu mai insistăm. Ați prins ideea.

Mai mult decât atât, cititorul nostru ne spune că polițistul local nu a fost prea amabil cu el când a pus întrebări. De ce așa și nu altfel: ”A spus că eu nu am treabă”.

Nimic nou, suntem învățați cu modul arogant al polițiștilor locali de a răspunde cetățenilor.

Șoferii ale căror mașini sunt ridicate au de plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO 1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL Rîmetea, unul dintre cele mai frumoase sate din Transilvania este prima localitate rurală din România care a fost distinsă din partea Comisiei Europene cu premiul „Europa Nostra” pentru conservarea patrimoniului cultural și arhitectonic (1999) și Destinația Anului 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea