Rămâi conectat

Curier Județean

Drept la replică: Ce spune bărbatul acuzat că a furat o troacă de animale de pe un saivan de la ieșirea din Alba. ”Mi-a spus că pot să o iau oricând, am greșit că nu l-am anunțat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drept la replică: Ce spune bărbatul acuzat că a furat o troacă de animale de pe un saivan de la ieșirea din Alba. ”Mi-a spus că pot să o iau oricând, am greșit că nu l-am anunțat”

În urma apariției pe site-ul ziarulunirea.ro a unui articol în care un localnic din Lancrăm a fost surprins și acuzat de proprietarul unui saivan aflat la ieșire din Alba Iulia că a sustras o troacă de metal pentru animale, bărbatul acuzat de furt a transmis redacției un drept la replică, dorind să facă public și punctul lui de vedere.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA| FURT ca-n codru pe un saivan din apropiere de Alba Iulia: Un cetățean înstărit surpins de camerele de supraveghere în timp ce fura o troacă pentru animale

D.H., bărbatul din Lancrăm care a luat troaca și s-a trezit cu poliția la poartă, spune că în octombrie 2023, l-a ajutat pe S.H., proprietarul saivanului, la cererea acestuia, la vânzarea unei proprietăți aflată în vecinătate. În urma acestei înțelegeri și după ce vânzare a fost făcută, S.H. i-a spus că poate oricând să se bage și să ia troaca: ”Cel care a cumpărat proprietatea a scos tot afară, iar S. a zis că le duce dincolo și că mă pot băga oricând să o iau. Mai multe persoane au fost martore la această discuție. Greșeala mea a fost că nu l-am anunțat și m-am băgat să o iau”, susține D.H.

Bărbatul mai spune că a luat troaca și a plecat cu ea, iar când a ajuns la fermă îl aștepta poliția, anunțată de S.H. de furtul surprins de camerele de supraveghere: ”Am înapoiat troaca, suntem prieteni, nu m-am așteptat să facă așa ceva. Îl ține tatăl său din mormânt că totul era vraiște și așa a și fost vândut tot”, mai spune locuitorul din Lancrăm.

D.H. mai spune că le mulțumește prietenilor și familiei care sunt alături de el și care știu ce anume s-a întâmplat și în ce circumstanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | ACCIDENT pe DN75: Coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN75: Coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești Un accident rutier a avut loc marți seara, în jurul orei 19.30, pe DN75. Este vorba de o coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești. Citește și: FOTO | ACCIDENT rutier pe DN 74: O […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea