Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dreapta lui Mircea Hava: Ușa este deschisă pentru PMP cu condiția ca Negruț Clement să-și plătească datoriile la partid

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, liderii județeni ai PDL și PNL au oficializat ceea ce de mai mult timp se vehicula doar la nivel de zvon, și anume tandemul Mircea Hava – Teodor Atanasiu.

Dacă pentru cei doi, contextul politic, respectiv demersul de unificare a dreptei (PNL+PDL=?), a fost ideal pentru asumarea publică a ceea ce până acum putea părea o relație nefirească, pentru reprezentantul din Alba al celui de-al treilea partid aflat în cărți pentru marea construcție politică, respectiv Clement Negruț (PMP), ușa este deschisă, cu o singură condiție. Să își plătească datoriile lăsate la partidul pe care l-a părăsit, respectiv la PDL, când a trecut în barca Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Așa a pus Mircea Hava, președintele PDL Alba, problema vizavi de perspectiva de a redeveni coleg de partid cu actualul deputat de Alba, Clement Negruț.

Ușa este deschisă pentru Clement Negruț. Am doar o condiție, să-și plătească datoriile la partid, pe care ni le-a lăsat și după aia discutăm. Are vreo trei mii de lei pe care le-am plătit deja.

Măcar când pleci dintr-o parte în alta măcar du-te și zi, măi fraților,  plec, iar dacă a rămas ceva din campanii, de pe nu știu unde, 3 lei, uite aici sunt banii, sau îi plătesc în rate…”, a explicat Mircea Hava.

Iar legat strict de modalitatea prin care PMP ar putea intra în viitorul mare partid de dreapta, liderul democrat – liberal a subliniat răspicat: Doar prin absorție.”

Legat de declarația fostul său șef de partid, președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț a spus:

Nu vreau să comentez decât atât: Domnul Mircea Hava a beneficiat destul, timp de 17 ani, de pe urma muncii mele în PDL.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea