Rămâi conectat

Sport

Dramă în fotbalul județean! Dragoș Damian, jucătorul echipei Inter Ciugud a decedat într-un accident de mașină în Franța

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dragos1Fotbalistul echipei Inter Ciugud, Dragoș Damian, în vârstă 22 de ani s-a stins din viață într-un accident rutier petrecut ieri dimineață în Franța. Căpitanul echipei Inter Ciugud era șofer la firma Atlas Transporte din Alba Iulia, iar conform Ministerului Afacerilor Externe de la București, tragedia s-a produs după o depășire periculoasă, moment, în care din sens opus a venit un camion, impactul neputând fi evitat, ambii conducători auto decedând.

La auzirea veștii că Dragoș s-a stins din viață, pagina sa de facebook a devenit un adevărat altar, plin de mesasje din parte celor care l-au cunoscut. De asemenea, colegilor săi de la Inter Ciugud le-a căzut cerul în cap la aflarea veștii. „Suntem consternaţi. Nu ne vine să credem că am pierdut un asemenea om. Citesc mesajele din telefon pe care el mi le-a trimis şi în care spunea că arde de nerăbdare să vină la finala cupei, de la Galda de Jos”, a declarat George Ciucă antrenorul echipei Inter Ciugud şi managerul firmei de transport la care era şofer Dragoş Damian.

*Colectivul echipei Inter Ciugud: „Vom juca pentru Dragoş în finala Cupei”

George Ciucă, antrenorul formaţiei din Ciugud la care era legitimat şi Dragoş ne-a declarat că la Finala Cupei României pe judeţ, care se va disputa la Galda de Jos pe 7 iunie, va fi un eveniment dedicat în întregime celui care a purtat banderola de căpitan a echipei în mai multe meciuri. Chipul său va fi purtat de colegii săi pe durata partidei, iar un succes ar fi dedicat celui care „aştepta cu nerăbdare să joace împotriva celor de la Daia în finală”. În prezent se fac demersurile pentru aducerea trupului neînsufleţit al fostului fotbalist de la Inter Ciugud în ţară. Condoleanţe familiei!

*Competiţia de Fotbal „Dragoş Damian” – proiect AJF Alba

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a postat un mesaj pe site-ul propriu prin care transmite condoleanţe familiei fostului fotbalist, Dragoş Damian. Mai mult, AJF Alba va da numele fostului jucător de la Inter Ciugud unei competiţii de copii. Iată mesajul AJF Alba:

„Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, în numele tuturor membrilor afiliaţi şi comisiilor de lucru, Comisia Judeţeană a Arbitrilor Alba, în numele arbitrilor şi observatorilor din judeţ, anunţă cu regret dispariţia în condiţii tragice, departe de casă, a celui care a fost Damian Dragoş (fost jucător activ la AS Inter Ciugud). Acesta a împlinit 22 de ani, cu câteva zile în urmă, dar aflat în „misiune” de lucru, acesta a decedat în urma unui accident foarte grav, în Franţa. Din respect pentru cel ce a fost Damian Dragoş, sâmbătă, 24 mai, se va ţine un moment de reculegere la toate jocurile organizate de AJF Alba, în această zi. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace !!! Îi vom păstra vie amintirea ca fost jucător foarte sportiv şi în acest sens una din competiţiile destinate copiilor îi va purta numele in memoriam.”

sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea