Ziarul Unirea

Dovezi năucitoare despre o a treia victimă în cazul Caracal. Anchetatorii au găsit obiecte care nu aparțin Alexandrei sau Luizei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Anchetatorii care se ocupă de cazul Caracal au descoperit noi obiecte care nu aparțin nici Luizei Melencu, nici Alexandrei Măceșanu. Părănții celor două fete nu recunosc obiectele, astfel că se suspectează că ar fi vorba despre o a treia victimă!

Acestea sunt dovezile care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Anchetatorii au găsit indicii care îi duc spre o a treia victimă. Este alertă printre oamenii legii.

ELIT

Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Obiectele găsite în mașina monstrului conduc către o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Deocamdată, nu se știe cui aparțin acestea. Este vorba despre un cercel și o poșetă, care nu sunt nici ale Alexandrei și nici ale Luizei, adolescente pe care bărbatul de 66 de ani a spus la audieri că le-a ucis. Procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză.

Obiectele ridică multe semne de întrebare pentru că părinții celor două victime nu le recunosc. Incertitudinea din spatele analizelor genetice, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru că oasele din pădure erau prea arse, conturează și mai mult ideea celei de-a treia victime.

Când au percheziţionat maşina lui Gheorghe Dincă prima oară, anchetatorii au găsit la suprafaţă un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei Măceșanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Anchetatorii au găsit atunci şi o poşetă albastră, despre care nici mama Alexandrei, nici cea a Luizei Melencu nu le-au recunoscut. Nici până acum nu a fost găsit rucsacul pe care Luiza îl avea la ea în ziua dispariţiei.

Ulterior, la o nouă serie de percheziţii în maşină, după ce au demontat până la schelet autoturismul, anchetatorii au găsit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dincă a spus că le-a ucis.

Pentru a înţelege cui aparţin aceste două obiecte, echipa care cercetează acest caz le-a trimis pentru a fi expertizate, pentru a stabili dacă probele ADN obţinute se potrivesc cu celor două fete sau se pune problema unei a treia victime.

sursa: capital.ro

Adela SPĂTAR