Dovadă de spirit civic: Plasă de cumpărături, gasită la Alba Iulia, pe o bancă din stația de autobuz de lângă supermarket-ul Kaufland, predată Poliției Locale

Dovadă de spirit civic: Plasă de cumpărături, gasită la Alba Iulia, pe o bancă din stația de autobuz de lângă supermarket-ul Kaufland, predată Poliției Locale. Se caută păgubașul!

  În data de 16.07.2019, un cetățean din Micești, a găsit o plasă de cumpărături pe banca din stația de autobuz de lângă supermarket-ul Kaufland. În plasă se afla o sticlă de vin, un set Rexona Man, ciocolată, și o anumită sumă de bani.

Cetățeanul a anunțat un echipaj al Polției Locale Alba Iulia pentru a înmâna pachetul găsit. Propietarul pachetului este rugat să se prezinte la sediul Poliției Locale Alba Iulia, aflat pe Bld. Ferdinand I, nr.2, pentru ridicarea acestuia.

Bunurile găsite vor fi restituit doar dacă persoana care se prezintă știe suma exactă de bani care se afla în pachet. Pe această cale mulțumin domnului Nicolae care a dat dovată de spirit civic și a anunțat autoritățile.

Rugăm persoanele care observă producerea unor fapte de natură contravențională pe raza Municipiului Alba Iulia să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0258 989.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...