Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Două posturi „calde”, în aparatul de specialitate al primarului municipiului Alba Iulia. Care sunt CONDIȚIILE de participare pentru funcții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Alba Iulia organizează un concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două posturi, funcții publice de execuție de referent de specialitate, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Direcţia Venituri.

Condiţii de participare:

  • Studii de specialitate: Studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă, în perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna în domeniul: economic sau informatică;
  • Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Condiţiile senerale:

  • Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art, 465 din O.U.G, nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare.
  • Durata timpului de muncă pentru funcţia publică de consilier, clasa I, gradul profesional debutant este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână, reprezentând durata normală a timpului de muncă.

Concursul (proba scrisă) se va desfăşura în data de 23 martie 2021 ora 11.00, sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, Str, Calea Moţilor, nr. 5A, Alba Iulia. iar data, ora şi locul organizării interviului se va anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A.

Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 09 martie 2021 inclusiv, ora 15.00, la secretarul comisiei de concurs doamna Toma Maria Diana, Biroul resurse umane.

Formularul de înscriere se pune la dispoziţie candidaţilor prin secretarul comisiei de concurs din cadrul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului.

Bibliografia stabilită, condiţiile de participare la concurs şi actele solicitate la dosarul de înscriere se afișează la sediul Primăriei, et.2 şi pe site-ul Primăriei municipiului Alba Iulia www.apulum.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, la Biroul resurse uman de la secretarul comisiei de concurs doamna Toma Maria Diana- inspector superior şi la nr. de telefon 0372/586 473.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea