Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru 2 pescari din Alba Iulia, prinși pescuind în perioada de prohibiţie, când peștii depun icre

Bogdan Presecan

Publicat

în

Marți 23 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul  Poliţiei Municipiului Alba Iulia au surprins în flagrant doi tineri din Alba Iulia şi respectiv  judeţul Sălaj, în timp ce pescuiau pe râul Ampoi, folosind două undiţe cu mulinetă.

Totodată, asupra lor a fost găsit şi un juvelnic cu peşti. Peştii, împreună cu undițele au fost ridicate de poliţişti de la aceştia în vederea confiscării.

Potrivit IPJ Alba, „în cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de „pescuit prin orice metode al reproducătorilor în perioada de prohibiţie”, faptă  pedepsită de articolul 64 litera b. din OUG nr. 23 din 5 martie 2008, privind pescuitul şi acvacultura.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare