Dosar penal pentru un bărbat din Cugir, prins în flagrant după ce ar fi sustras un colet cu 30 de kilograme de produse din carne

Un bărbat, de 42 de ani, din Cugir s-a ales cu dosar penal fiind depistat în flagrant după ce ar fi sustras un colet cu 30 de kilograme de produse din carne în valoare de 750 lei.

Un bărbat din Cugir a fost depistat în flagrant de polițiști, imediat după ce ar fi sustras un colet cu 30 de kilograme de produse din carne. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Elit ELIT

În amiaza zilei de 17 noiembrie 2020, o femeie de 62 de ani, din Cugir, a sesizat Poliției Orașului Cugir, faptul că i-a dispărut un colet cu 30 de kilograme de produse din carne, care se afla pe o bancă din fața imobilului în care locuiește.

Femeia pregătise coletul pentru a-l trimite fiicelor ei, studente în București și, în așteptarea curierului, l-ar fi lăsat câteva minute nesupravegheat, pe banca din fața blocului, timp în care i-a fost sustras.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de siguranță publică din Cugir l-au identificat pe un bărbat, de 42 de ani, din Cugir, ca persoană băniută de săvârșirea furtului.

La domiciliul acestuia a fost găsită întreaga cantitate de produse din carne sustrasă.

Coletul, în valoare de 750 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitei, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419