Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat, care beat fiind, a distrus 2 indicatoare de semnalizare rutieră din Cîmpeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți, 16 iulie, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat din oraşul Cîmpeni, cu privire la faptul că în perioada 10-15 iulie,  persoane necunoscute au distrus prin rupere două indicatoare de semnalizare rutieră instalate pe raza oraşului Cîmpeni.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat principalul suspect al infracţiunii de distrugere în persoana lui Florin M., de 36 de ani, din judeţul Bihor.

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în noaptea de 10 / 11 iulie,  aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a distrus, prin rupere, două indicatoare rutiere situate pe raza oraşului Cîmpeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal, suspectul fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de „distrugere”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217, al.1 din Codul penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții Elevii din școlile gimnazilae și licee au avut ocazia să își consolideze cunoștințele și deprinderile în situatii de urgență, cu ocazia unui concurs cu tematică de protecție civilă, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea