DOSAR PENAL pentru UCIDERE din CULPĂ în urma exploziei de la Fabrica de Arme Cugir unde o femeie și-a pierdut viața

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

DOSAR PENAL pentru UCIDERE din CULPĂ în urma exploziei de la Fabrica de Arme Cugir unde o femeie și-a pierdut viața.

Politia Orașului Cugir efectuează cercetări in cadrul unu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpa, ucidere din culpa, neluarea masurilor legale de sănătate si securitate in munca si nerespectarea masurilor legale de sănătate si securitate in munca, în urma exploziei urmată de un incendiu puternic în care o femeie și-a pierdut viața.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: FOTO, VIDEO: O femeie a murit în urma exploziei urmate de incendiu de la Fabrica de Arme Cugir

Reamintim că un incendiu cu degajare mare de fum a izbicnit luni, în jurul orei 11.oo, la Fabrica de arme din Cugir. Explozia s-a produs într-un tunel subteran de testare și a fost urmată de incendiu.

Citește și: O echipă de la Ministerul Economiei se deplasează de urgență la Fabrica de Arme de la Cugir

Toți angajații au reușit să iasă din clădirea, cu excepția unei femei, care era dată dispărută. Ulterior, aceasta a fost găsită carbonizată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ovidiu ROMOSAN 12 noiembrie 2018 at 16:56

Intrebari la care nu s-a raspuns inca:
1. De ce mor femei cind e o treaba de barbati?
2. De ce atitia directori/sefi de diverse se muta de la un partid la altul, ocazie cu care isi angajeaza rude sau pile fara calificare autentica pe detonica? De ce 4 directori conduceau fara explozii o fabrica de 16.000 muncitori si acum 2 pletore nu pot conduce 2 fabrici cu cca 1.000 salariati fiecare?
3. De ce Sindicatul controleaza Conducerea?
4. Ce face „forul tutelar”, ce nevoie e de el si cine plateste?
5. Cum se protejeaza fata de o posibila explozie la fabrica de Sus (fara o trista aluzie la ceruri), cind salariile sunt nesemnificative in raport cu riscurile? Tot Femei pe linia intâi!

Alin 13 noiembrie 2018 at 16:54

Din ce imi aduc aminte ,la fabrica de sus ,la munitie si pe vremea lui Ceausescu erau angajate doar femei .Si tot din amintiri ,a fost un accident sus la ,,6” prin anii 70 . Atunci au murit mai multe persoane.Aceasta ancheta se va opri,probabil la cel ce a tras cu arma ca doar n-o sa-l acuze pe liderul sindical de ceva cand nevasta-sa e politista la ordine pudlica .Cum a ajuns aia din casierita la CFR politista la ordine publica ?!?!?1

Comentariile sunt oprite