Dosar penal pentru doi șoferi din Alba, depistați de polițiști fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și sub influența băuturilor alcoolice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Alba au depistat în trafic doi șoferi care s-au abătut normelor circulației rutiere, unul din conducătorii auto conducea sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare a alcoolemiei de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de-al doilea a fost prins conducând fără să dețină permis pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 31 august 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Abrud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Piața Eroilor din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 31 august 2020, în jurul orei 16.00, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 40 ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din oraș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419