Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO ȘTIREA TA| Dorel a lăsat fără apă potabilă mai multe străzi din Alba Iulia, după ce a provocat o avarie! Despre ce zone este vorba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dorel a lăsat fără apă potabilă mai multe străzi din Alba Iulia, după ce a provocat o avarie! Despre ce zone este vorba

Apa CTTA a emis o notificare luni seara cu privire la întreruperea temporară a furnizării apei potabile în zona Revoluției – Vânătorilor – Calea Moților. Motivul acestei întreruperi este o avarie neașteptată la rețeaua de apă, provocată de activitățile desfășurate de un constructor angajat pentru lucrări la carosabil în zonă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Incidentul a avut loc în data de 21 august 2023 în municipiul Alba Iulia, precis în locul de intersecție dintre străzile Vânătorilor și Bulevardul Revoluției din 1989.

Compania responsabilă cu furnizarea apei, S.C. APA CTTA. S.A. – Sucursala Alba Iulia, a fost nevoită să ia măsuri rapide pentru a controla situația. Astfel, în vederea remedierii avariei și a asigurării siguranței rețelei de apă, furnizarea apei potabile a fost sistată pe străzile afectate, respectiv între intersecția unde a survenit avaria și Calea Moților.

În timpul procesului de reparare și de readucere la normalitate a rețelei, este posibil să apară variații în parametrul de turbiditate al apei potabile.

În acest caz, autoritățile de la Apa CTTA sfătuiesc consumatorii să utilizeze apa furnizată în scopuri menajere. Echipa de specialiști lucrează neîncetat pentru a remedia situația și pentru a asigura o calitate optimă a apei furnizate în această zonă a orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea