Rămâi conectat

Actualitate

FOTO ȘTIREA TA| Dorel a lăsat fără apă potabilă mai multe străzi din Alba Iulia, după ce a provocat o avarie! Despre ce zone este vorba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dorel a lăsat fără apă potabilă mai multe străzi din Alba Iulia, după ce a provocat o avarie! Despre ce zone este vorba

Apa CTTA a emis o notificare luni seara cu privire la întreruperea temporară a furnizării apei potabile în zona Revoluției – Vânătorilor – Calea Moților. Motivul acestei întreruperi este o avarie neașteptată la rețeaua de apă, provocată de activitățile desfășurate de un constructor angajat pentru lucrări la carosabil în zonă.

Incidentul a avut loc în data de 21 august 2023 în municipiul Alba Iulia, precis în locul de intersecție dintre străzile Vânătorilor și Bulevardul Revoluției din 1989.

Compania responsabilă cu furnizarea apei, S.C. APA CTTA. S.A. – Sucursala Alba Iulia, a fost nevoită să ia măsuri rapide pentru a controla situația. Astfel, în vederea remedierii avariei și a asigurării siguranței rețelei de apă, furnizarea apei potabile a fost sistată pe străzile afectate, respectiv între intersecția unde a survenit avaria și Calea Moților.

În timpul procesului de reparare și de readucere la normalitate a rețelei, este posibil să apară variații în parametrul de turbiditate al apei potabile.

În acest caz, autoritățile de la Apa CTTA sfătuiesc consumatorii să utilizeze apa furnizată în scopuri menajere. Echipa de specialiști lucrează neîncetat pentru a remedia situația și pentru a asigura o calitate optimă a apei furnizate în această zonă a orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională Traficul rutier este restricționat miercuri, 24 iulie 2024, pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională. Citește și: 23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea