Rămâi conectat

Curier Județean

Donație de alimente pentru sinistrații din satele inundate din Alba. Firmele din Sebeș răspund la apelul umanitar

Ziarul Unirea

Publicat

în

O firmă din Sebeș a raspuns prompt apelului umanitar lansat de Primăria Sebeș donând apă și alimente pentru sinistrații din satele inundate la sfârșitul săptămânii trecute.

”Printre primii care fac gestul de a se alătura celor care se află acum într-o situație grea, în satele și comunele din apropierea Sebeșului”, a scris primarul Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice recente, care au afectat mai multe localități din vecinătatea Sebeșului, primarul Dorin Nistor a inițiat, luni, o campanie umanitară, de ajutorare a comunităților din Sebeșel, Răchita, Pianu, afectate de furia apelor.

Toți cei interesați, atât persoane fizice, cât și juridice, pot face donații în produse (alimente neperisabile, apă), care se vor colecta zilnic, la Sala „Florin Fleșeriu” II, între orele 09:00-18:00.

Mai multe detalii puteți afla la numerele de telefon: 0258/731318 sau 0744767156.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea