Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la Jandarmeria Alba: Plutonierul adjutant Haiduc Ioan a încetat din viață la doar 45 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DOLIU la Jandarmeria Alba: Plutonierul adjutant Haiduc Ioan a încetat din viață la doar 45 de ani

Jandarmeria Alba a transmis un mesaj de condoleanțe din partea colegilor care regretă moartea prematură a colegului lor, plutonierul adjutant Haiduc Ioan, decedat astăzi la doar 45 de ani.

Copleșiți de durere, anunțăm cu tristețe faptul că azi, 23.06.2022, în urma unor complicații medicale, plutonier adjutant Haiduc Ioan, încadrat la Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba a decedat. A fost încadrat începând cu data de 15.10.2007, la Grupa a 6-a Conductori câini serviciu. Colegul nostru, plt. adj. Haiduc Ioan, a încetat din viață la vârsta de doar 45 de ani.

Ne este greu să vorbim de el la trecut. A fost un adevărat profesionist, un militar responsabil și devotat instituției, punând, de cele mai multe ori, interesele serviciului înaintea celor personale.

Întregul colectiv al Inspectoratului transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea