Rămâi conectat

Sport

Doliu in lumea sportului cugirean. A murit profesorul Sorin Bărăștean!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Profesorul de sport Sorin Bărăștean, de numai 53 de ani, a decedat în urma unui infarct!

Acesta activa în București, ca antrenor de tenis la Sud Arena, iar ieri după-amiaza i s-a făcut rău. O veste ca un fulger a lovit localitatea de sub Drăgana!

Înmormântarea va avea loc în orașul Cugir.

Sorin Bărăştean a lucrat ca profesor de tenis la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, iar o perioadă de timp a fost invitat de Năstase să pregătească copii la clubul privat de tenis din Bucureşti pe care acesta îl patronează.

Potrivit martorilor care s-au aflat la fața locului, profesorul s-a stins din viață chiar pe terenul de tenis, înconjurat de copiii pe care îi iubea enorm. Părinții i-ar fi făcut masaj cardiac și respirație gură la gură, însă Ambulanța a sosit la 25 de minute de la momentul apelului 112.

„Atât de bun, atât de vesel, atât de corect, un om de mare caracter, un profesionist adevărat, odihnește-te în pace, Sorin!”, a fost unul dintre mesajele postate de către oamenii care l-au cunoscut, care și-au exprimat părerile de rău față de trecea sa în neființă.

Sorin Bărăștean avea, pe lângă calitățile sale sportive, un simț artistic desăvârșit, exprimat în sculptură. Două dintre creațiile sale, care îi înfățișează pe regele dacilor, Decebal și pe împăratul roman Traian, sunt expuse în fața Casei de Cultură din orașul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea