Doi șoferi, prinși de către polițiștii din Alba, fără să posede permis de conducere și prezentând un carnet fals. S-au ales cu dosar penal

Polițiștii din Alba au depistat în trafic au depistat și au deschis dosar penal pentru doi conducători auto din Cluj, respectiv Sibiu pentru conducere fără permis și uz de fals, și pentru conducere fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Un bărbat din comuna Iara, județul Cluj este cercetat de polițiști pentru conducerea unui autovehicul fără permis și uz de fals, după ce în urma unui control în trafic a prezentat un permis de conducere fals.

ELIT

La data de 02 septembrie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au deschis un dosar penal, pentru conducere fără permis și uz de fals, față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Iara, județul Cluj.

Acesta a fost oprit, pentru control, pe raza localității Veseuș, la data de 19 august 2020 și le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Republica Moldova, în legătură cu autenticitatea acestuia polițiștii având suspiciuni.

În urma verificărilor efectuate prin canalele de cooperare internațională, a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul prezentat la control este fals.

Cercetările sunt continuate.

La data de 02 septembrie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un moped pe DJ 107B, pe raza comunei Roșia de Secaș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419