Rămâi conectat

Actualitate

Doi sibieni au pus în pericol traficul feroviar între Blaj şi Crăciunel şi au ajuns în arest

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 23 martie 2012, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Blaj au fost sesizaţi cu privire la faptul că între staţiile CFR Blaj şi Crăciunel au fost sustraşi  150 de metri de cablu de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare faroviară.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Blaj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, unde i-au surprins pe S.A., de 31 de ani şi pe U.V., de 24 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Sibiu, cunoscuţi cu antecedente penale, care au sustras cablurile de la instalaţiile de semnalizare, cu scopul de a le valorifica  la centre de colectare a deşeurilor feroase.

           Astfel, pentru o sumă relativ derizorie, ei au pus în pericol traficul feroviar şi au produs daune mari CFR. Din fericire, lipsa cablului a fost semnalizată imediat, ceea ce a dus la luarea de măsuri suplimentare în vederea evitării unor accidente.

           Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 24.03.2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „distrugere şi semnalizare falsă”.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea