Rămâi conectat

Sport

Doi copii din Cugir, vicecampioni mondiali la karate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir se poate mândri cu doi vicecampioni la karate. Proaspăt fuzionată la CSO, secţia de karate a adus primele rezultate excepţionale clubului cugirean.

Doi copii pregătiţi de antrenorul de arte marţiale Vasile Pricop, au participat la sfârşitul lunii noiembrie la Campionatul Mondial desfăşurat la Praga, în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2013. Teodor Ştefania şi Micu Sebastian s-au impus la categoria 6-7 ani, fiind declaraţi vicecampioni mondiali.

Participarea celor doi la această competiţie mondială vine după un alt rezultat în urma căruia au fost selecţionaţi în echipa României. În luna octombrie Teodor Ştefania, Micu Sebastian, Mortură Cătălin şi Codrea Paul au reprezentat CSO Cugir la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, de la Galaţi, competiţie care a reunit aproximativ 50 de cluburi din toată ţara. Ştefania Todor şi Sebastian Micu s-au clasa pe locul secund în proba ENBU mixt, la categoria 6-7 ani, obţinând medalia de argint. De asemenea, la categoria 8-9 ani, în proba de kata, echipe, Sebastian Micu, Cătălin Mortura şi Paul Codrea au terminat pe poziţia a 4-a.

Graţie muncii şi disciplinei de care au dat dovadă pe parcursul antrenamentelor făcute alături de antrenor cei doi copii de doar 6-7 ani se pot mândri acum cu două titluri importante, unul naţional şi celălalt mondial. Sunt rezultate cu care se mândreşte şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, unde se doreşte şi se face performanţă, în ciuda vârstei fragede a clubului. Mărturie stau multiplele titluri naţionale ale tenismenului Bogdan Borza, precum şi locul trei obţinut la campionatele naţionale de cros din acest an”, a declarat prof. Adrian Mihai, preşedintele CSO Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea