// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi bărbați condamnați la închisoare depistați de polițiștii și jandarmii din Sebeș

La data de 13 martie a.c., poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de jandarmi, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din municipiul Sebeş, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel naţional.

Bărbatul a fost condamnat, la data de 8 martie a.c., de Judecătoria Sebeş, la doi ani şi două luni închisoare, pentru conducere fără permis şi se sustrăgea executării pedepsei.

În aceeași zi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Daia Română, judeţul Alba, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 13 martie a.c.

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Sebeş, la 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

”Cei doi condamnați au fost depuși în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419