Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOCUMENT| Localitatea Biia, comuna Șona iese din CARANTINĂ, începând cu 7 aprilie, ora 06:00. Hotărâre a CJSU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Localitatea Biia, din comuna Șona, iese oficial din carantină, în urma unei ședințe a Comitatetului Județean pentru Situații de Urgență, în urma căreia a fost propusă ieșirea din carantină potrivit unui aviz emis de Institutul Național de Sănătate Publică.

Art.1 Propunem Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea ordinului comandantului acțiunii, privind ridicarea măsurii de carantină zonală pentru localitatea Biia, comuna Șona, județul Alba, începând cu data de 07.04.2021 ora 06:00, conform avizului emis de Institutul Național de Sănătate Publică.

ART.2 Se deleagă Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Alba pentru transmitere la Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției a documentelor necesare, în vederea emiterii Ordinului Comandantului Acțiunii pentru ridicarea măsurii de carantină zonală, pentru localitatea prevăzută la art. 1.

ART.3 Pentru UAT Comuna Șona rămân în vigoare măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, nr. 92 din 05.04.2021, conform H.G nr. 293 din 10.03.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată și completată prin H.G. nr. 348 din 25.03.2021, pentru localitățile cu incidența mai mare de 3 şi mai mică sau egală cu 4/1.000 de locuitori.

ART.4 Prezenta hotărâre se transmite membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, tuturor UAT-urilor de pe raza județului Alba, în vederea aducerii la cunoștința populației, operatorilor economici și instituțiilor publice, prin toate mijloacele de comunicare avute la dispoziție. De asemenea, prezenta hotărâre se transmite la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și la Departamentul pentru Situații de Urgență de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba. Totodată, hotărârea se va afișa pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea