Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DOCUMENT: Aviz FAVORABIL de la INSP pentru IEȘIREA din CARANTINĂ a municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Institutul Național de Sănătate Puublică a avizat ridicarea carantinei în municipiul Alba Iulia, în urma analizei de risc realizate de DSP Alba.

Următorul pas este votul pentru ridicarea carantinei în municipiul Alba Iulia, în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Reamintim că prin prezența unei incidențe scăzute, dar și a unui trend descendent al numărului de cazuri active, DSP Alba a realizat analiza de risc, cu un total de 44 de puncte din cele 60 necesare pentru a se menține măsura carantinării și a înaint-o către INSP pentru validare, astfel propunând ridicarea măsurii de carantinare a municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea