Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Directorul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia și-a tras guler din… șarpe viu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rustoiu cu sarpeGabriel Rustoiu, directorul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia dovedește că nu este doar un viteaz legionar, actor în spectacolele de reenactment oferite de Garda Romană de la Apulum, ci și un curajos prieten al reptilelor.

Acesta s-a alăturat grupului de utilizatori albaiulieni ai rețelei de socializare Facebook care, în ultima vreme, s-au fotografiat ”împodobiți” la gât cu un… șarpe viu!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa cum se observă și din poză, Gabriel Rustoiu este destul de încântat de întâlnirea deosebit de apropiată cu noul său prieten, pe care probabil că l-a ”împrumutat” din expoziția de reptile vii care a fost găzduită recent de instituția pe care o conduce.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea