Directorul Ioan Stanciu s-a pensionat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Ioan Stanciu, directorul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Alba, unul dintre cei mai buni şefi ai agriculturii judeţene din perioada postdecembristă, s-a pensionat de la începutul acestei luni. Conducerea interimară a DAJ Alba a fost preluată de Corneliu Georgescu, care la un moment dat a ocupat şi funcţia de director adjunct al instituţiei judeţene. Ioan Stanciu fusese numit director al Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană în noiembrie 2009, iar în perioada în care s-a aflat la şefia agriculturii judeţului a depus eforturi pentru obţinerea unor producţii agricole superioare, a militat pentru înfiinţarea asociaţiilor profesionale ale fermierilor, a sprijinit proiectele cu finanţare europeană, a promovat produsele tradiţionale şi ecologice româneşti prin implicarea în organizarea de pieţe, târguri şi expoziţii agricole etc. A colaborat foarte bine cu administraţia publică locală şi judeţeană şi cu instituţiile cu atribuţii în agricultură, dar şi cu presa, iar la nivel central a fost un apropiat al ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără. Suntem convinşi că, deşi proaspăt pensionar, Ioan Stanciu nu va ezita să ofere agricultorilor un sfat util din îndelungata sa experienţă, atunci când i se va cere. La mulţi ani şi multă sănătate, domnule Ioan Stanciu! (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

ionica 17 ianuarie 2012 at 10:28

Avind in vedere nr. mare de directori la aceasta institutie,se impune urgent BLOCAREA POSTULUI,deoarece lipseste obiectul muncii(ca-i prieten cu tabara,e un merit?)Concret, CE A FACUT PTR.AGRICULTURA JUDETULUI?UNDE-S CAMERELE AGRICOLE DE CARE SE TOT VORBESTE DE CIND A VENIT PE POST?Unde-s lotizarile promise?Bine ca a plecat.Ar fi bine sa-l ia si pe prietenul lui din Salciua cu el.

vecinul de servici 18 ianuarie 2012 at 14:33

Stanciule nu esti baiat rau dar toata viata ta ai fost un pupincurist .Ultimii pupati in t(c)ur au fost peres si hava.Pensie usoara si fara greutati .Pupincurismul tau a a lasat tineretul profesionist din bransa ta fara serviciu.Pupa in continuare.

Comentariile sunt oprite