Rămâi conectat

Actualitate

Din luna iulie, venitul minim garantat creşte cu 8,5% iar alocația de susținere a familie cu 30%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând din luna iulie a.c., venitul minim garantat va fi majorat în medie cu 8,5% iar de la 1 ianuarie 2014, cu încă 4,5%. De asemenea, de la aceeași dată alocaţia de susţinere a familiei va fi majorată în medie cu 30%.

Efortul bugetar pentru aplicarea acestor creşteri este estimat pentru al doilea semestru din 2013 la circa 200 milioane de lei, anunță agenția Mediafax.

Suma necesară majorării ajutoarelor sociale va fi asigurată din taxarea producătorilor de energie pentru veniturile suplimentare obţinute în urma liberalizării preţurilor.

Va avea loc un proces de liberalizare graduală a preţurilor în sectorul energetic, iar cea mai eficientă metodă de protejare a consumatorului vulnerabil este această majorare a sprijinului social„, a declarat pentru sursa citată ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Solstițiul de iarnă 2023: Cea mai scurtă zi a anului, cu tradiții și obiceiuri speciale Solstițiul de iarnă 2023, care va avea loc pe 22 decembrie, marchează începutul iernii astronomice. Această zi este cea mai scurtă din an, cu o durată de doar 8 ore și 50 de minute, iar noaptea va fi și mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare