Rămâi conectat

Economie

Din aprilie, facturile la telefonia mobilă ar putea scădea cu o treime

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Operatorii de telefonie mobilă din România  vor practica, de la 1 aprilie, tarife de interconectare mult reduse, de la 3,07 eurocenti/minut la 0,96 eurocenti/minut in cazul telefoniei mobile si de la 0,67 la 0,14 eurocenti/minut pentru telefonia fixă, potrivit Autoritatății Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Astfel, începând cu luna aprilie, companiile care furnizează serviciile de telefonie mobilă ar trebui să scădă tarifele facturilor românilor până la o treime din suma plătită în prezent.

Pe langa ieftinirea convorbirilor, oamenii vor beneficia de noi oferte cu sute de minute nationale incluse, potrivit Pro TV. Conform statisticilor, românul vorbește la telefon, în medie, 200 de minute în rețea și 30 de minute în afara ei.

”Va stimula competitia, va da un suflu nou competitiei. Va avea și un efect asupra tarifelor cu amănuntul pe care le plătesc utilizatorii”, a spus și președintele ANCOM, Cătălin Marinescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea