Diana-Maria Hațegan a fost numită de Ziua Națională a României – coordonatorul județean al noii formațiuni politice conservatoare – Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Paul Voicu - Primar 2020

Diana-Maria Hațegan a fost numită de Ziua Națională a României – coordonatorul județean al noii formațiuni politice conservatoare – Alianța pentru Unirea Românilor – AUR.

De Ziua Națională a României la Alba Iulia a avut loc lansarea partidului de orientare conservatoare AUR – Alianța pentru Unirea Românilor – urmată de primul Congres al formațiunii nou constituite.

La Congresul AUR găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia au participat 300 de delegați și de simpatizanți, reprezentând 33 de filiale județene și cele 6 sectoare ale Municipiului București, precum și reprezentanți din Basarabia, Bucovina, Timocul sârbesc, dar și din diaspora: Anglia, Germania, Spania și Italia.

ELIT

Noua formațiune este condusă la nivel național de un comitet de coordonare națională format din: George-Nicolae Simion – fost candidat independent la europarlamentare (care a obținut 124.000 de voturi), Claudiu Tîrziu – scriitor și jurnalist, Cosmin Iosub – militant pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna. Tot ieri s-au dat deciziile de numire a coordonatorilor filialelor județene, a sectoarelor Municipiului București și a filialelor din Chișinău, Cernăuți, Vârșeț, Londra, Roma, Madrid și Berlin.

Mihail David - 2020

La Congres s-a votat în unanimitate participarea Alianței pentru Unirea Românilor – AUR – la alegerile locale și parlamentare din 2020 .

Rolul coordonatoarei filialei AUR Alba Diana-Maria Hațegan este acela de a înființa într-un timp foarte scurt toate cele 78 de Organizații locale, Municipale, Orășenești și Comunale în vederea participării la alegerile de anul viitor.

Diana-Maria Hațegan este născută în 4 decembrie 1999 și e studentă în anul II – Drept-Zi – la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. A absolvit Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, profilul filologie-intensiv engleză, cu nota 10 la Limba și Literatura Română la bacalaureat. Este voluntar din 2016 în proiectul „Viața fără Violență” care are ca scop introducerea studiului juridic în școli. Din anul 2018 este membru activ ELSA Sibiu- European Law Students Association – din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Din anul 2019 este membru fondator la nivel național a Balcanic Business Broker. Tot din anul 2019 este membru activ al Ordinului Militar „Sfânta Maria” – filiala Alba.

Pentru înscrieri în AUR contactați numărul de telefon: 0758816918 – Diana-Maria Hațegan.

Biroul de presă al Alianței pentru Unirea Românilor – AUR – filiala Alba

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...