Rămâi conectat

Politică Administrație

Despre Călin Potor se cunosc multe. La el, trădarea a devenit o virtute, o banalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În căutarea unui nou mandat de parlamentar, cel mai traseist deputat de Alba, Călin Potor, încearcă prin declarații belicoase și calomnioase, să-și acopere lipsa de activitate și de realizări pentru cetățenii județului Alba.

Traseismul politic, plimbarea de la PDL la PNL și acum la PSD, este principala realizare a unui deputat cu caracter îndoielnic. El a confirmat dictonul „cine trădează o dată, trădează și a doua oară!”.

Calin Potor04A doua mare realizare a domnului deputat este că, împreună cu noul lui șef, socialistul Ioan Dîrzu, a reușit performanța de a-și vota o pensie specială de circa 40.000.000 de lei vechi, pe lângă pensia obișnuită.

Așadar, peste puțin timp, „performanța politică” a domnului deputat, care nici el nu mai știe pe cine trebuie să laude sau să hulească, este recompensată cu o pensie cumulată de peste 70.000.000 de lei vechi. Dacă în lumea civilizată traseismul este sancționat, la noi, campionul neîncoronat al plimbărilor pe la alte partide este premiat! Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns!

Regretabil este că, dl. Potor și-a votat propria pensie specială, pentru el și doar pentru el, uitând de milioanele de pensionari care au lucrat o viață întreagă și bruma de pensie pe care o primesc acum nu le ajunge nici pentru medicamente.

Despre dl. Potor se cunosc multe. La el, trădarea a devenit o virtute, o banalitate. Asta spune multe despre caracterul unui om. La fel ca șeful lui, Victor Ponta, domnul doctor este un politician mincinos și frustrat. Era cel mai mare susținător al domnului Mircea Hava, atât timp, cât „strugurii erau dulci”. Acum că nu mai ajunge la ei, nu se limitează la a spune că doar sunt acri. Răutatea, frustrarea și invidia pe un om al faptelor îl împing la declarații calomnioase. Nu va mai avea imunitate parlamentară și va răspunde pentru aceste mizerii. Dacă ar fi bărbat, ceea ce nu este cazul, suntem convinși că ar renunța la imunitate, pentru a da socoteală. De la un om mic, nu poți aștepta însă decât fapte mici.

Citeşte şi: Potor: Contractul cu Coral Impex, cu dedicație. Nu mă bucur pentru Hava. Nu mă bucur pentru nimeni care s-ar putea să-și petreacă două, trei ierni la Aiud

Deși anii au trecut, lumea nu uită, domnule deputat! Însă, tupeul dumneavoastră este arhicunoscut. Sunteți un om de „caracter”, nu glumă, domnule deputat! Și pentru că nu ați fost în stare să faceți un lucru bun la spitalul județean, pe care l-ați lăsat doar cu datorii, într-o stare deplorabilă, acum aplicați principiul „Să moară capra vecinului”. Frustrat cum sunteți, ați făcut presiuni politice pentru o serie de controale la spitalul județean.

Invidia pe ceea ce a reușit echipa managerială a spitalului împreună cu CJ Alba și Primăria Alba Iulia, vă întunecă rațiunea. Din păcate, ați devenit un pârâtor de profesie….și cam atât!

Ne spuneați cum se ia șpagă în Primăria Alba Iulia! Știți, e o vorbă: „Cine zice, acela e!”. De ce ați tăcut atâta vreme, domnule deputat!?! Sunteți cumva complice sau făptuitor?

Alegerile din PSD v-au trezit din somnul dulce de parlamentar. Acum aveți un interes să demonstrați prezența, că doar trebuie să vă meritați pensia specială pe care ați votat-o. Până atunci însă domnule deputat, vedeți că aceste atacuri politice vă duc în situația de a vorbi de funie în casa… spânzuratului.

 

comunicat Biroul de Presă al PNL Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea