Rămâi conectat

Ştirea Ta

Despărţirea, înainte sau după sărbători?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Relaţia cu partenerul nu mai funcţionează, deşi ai încercat de mai multe ori să faci lucrurile să meargă. Eşti ferm convinsă că vrei şi trebuie să te desparţi de el, dar un astfel de moment nu este niciodată unul prea plăcut, indiferent de ce parte a baricadei te afli. Cum sărbătorile de iarnă sunt aproape, cum ar trebui să procedezi? Să-i spui înainte de Crăciun sau Revelion, sau să mai aştepţi puţin, pentru a-i da vestea cea mare în noul an? Întrebările sunt multe şi, oarecum fireşti: să aştept să-mi cumpere un cadou de Crăciun; ce să îi dăruiesc eu; trebuie să înapoiem cadourile dacă ne despărţim; nu e mai bine să nu-i stric sărbătorile…?
Despărţirile nu sunt niciodată uşoare, dar combinate cu luna decembrie, totul pare mult mai complicat şi sumbru. De ce nu ai putea să mai aştepţi? Dar cum te-ai simţi mai apoi dacă ai afla că partenerul plănuia de ceva timp să se despartă de tine. Perioada sărbătorilor va părea ciudată şi te-ai simţi insultată ştiind că totul a fost doar un act de teatru. Încă ceva, vrei să îţi începi noul an cu o despărţire? Dacă momentul se lasă aşteptat şi luna ianuarie îşi urmează cursul normal, apare un alt pericol, Valentine’s Day. Ce se întâmplă dacă imediat după sărbători, persoana de care vrei să te desparţi se îmbolnăveşte, pleacă din oraş sau îşi aniversează ziua de naştere? Nu există un răspuns clar pentru acest gen de dilemă, totul se raportează la fiecare relaţie în parte şi la fiecare persoană implicată în ea. Gândeşte-te sincer dacă perioada în care vrei să ieşi din relaţie chiar are importanţă. Fiind deja decisă să faci acest pas, momentul în care o faci nu ar trebui să conteze atât de mult. Despărţirea fă-o într-un mod prietenos şi plin de demnitate. Spune-i sincer cum te-ai simţit tu în relaţia cu el şi lasă-l să înţeleagă ce ai învăţat în această perioadă. Reliefează lucrurile pozitive, dar explică-i care sunt motivele pentru care vrei să vă despărţiţi. Nu va fi un moment prea plăcut, dar vei avea o stare mult mai bună după aceea, mai ales dacă simţi că vieţile voastre nu se îndreaptă în aceeaşi direcţie. Deşi vei face pe cineva să sufere, gândeşte-te că nu poţi să te chinui singură şi să rămâi într-o relaţie în care nu te mai regăseşti. Comunicarea este cheia şi în acest caz. Este unealta care poate apropia oamenii, dar care îi şi poate despărţi. Şi poate, totuşi, să pui capăt unei relaţii care nu duce nicăieri va fi cel mai frumos cadoul pe care îl poţi face de sărbători.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare