Rămâi conectat

Sport

Derby incendiar „de Alba”!!! Itu: „Am sperat până la final”, Ciucă: „E grav când toate greșelile favorizează o echipă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș, scor 4-3 (1-3), cu o remontada cugireană în actul secund și golul victoriei marcat în minutul 90, a fost ultimul derby „de Alba” al anului. Ocnamureșenii au fost la 45 de minute de fericire, au condus cu 3-1 la pauză, însă reduta lui Ciucă a cedat întrucât în prima repriză Cioplântă a părăsit terenul accidentat, iar D. Lupșan, ce l-a substituit în centrul defensivei, a evoluat toată repriza secundă într-un picior, din pricina unei lovituri la glezna dreaptă, primită în mijlocul primei reprize după un atac de la Vitinha!

*Lucian Itu: „N-am trăit niciodată un asemenea meci!”

Sunt efectiv terminat, niciodată nu am trăit un asemenea meci, cu așa răsturnări de situații. Ne-am făcut singur partida grea, deși am început bine și am deschis scorul. Apoi ne-am relaxat inexplicabil și asta ne-a costat! Mereu am sperat că putem întoarce rezultatul, după pauză am ieșit altă echipă și asta s-a văzut. Am luptat admirabil până la final, am crezut în noi până la capăt. Prin intrarea matematică în play off, ne-am îndeplinit un prim obiectiv, rămâne ca în etapele rămase să adunăm cât mai multe puncte„, a spus antrenorul Lucian Itu, aflat la a 4-a victorie consecutivă.

La final, vizitatorii au acuzat arbitrajul, prin vocea antrenorului Paul Ciucă, respectiv neeliminarea unui adversar pentru un fault dur asupra lui Lupșan, primul penalty extrem de ușor acordat, fault la ultimul gol și un penalty neacordat pentru henț în final.

*Paul Ciucă: „Ăla mic, tot amârât rămâne”

,,Primul 11 metri din cele două, invenție pură. Atacantul Cugirului a explicat că a fost o atingere ușoară pe braț și el fiind mirat în prima fază că a primit penalty. Apoi fault de roșu asupra lui Lupșan, care a jucat într-un picior până l-am schimbat. Fault limpede in atac la golul 4 cand atacantul s-a sprijinit cu brațul pe apărător. La 3-3 avem singur cu portarul, dar arbitrul acordă fault în atac, când de fapt apărătorul Cugirului a alunecat, atacantul nostru fiind cu spatele la el. Accept greșala ,e omenește, dar când toate greșelile favorizează o echipă, e grav. Dar la cine să te plângi, latri la lună. Când echipa nu joacă pierdem, când joacă, te păcălesc arbitrii. Ăla mic tot amărât rămâne și în țara asta și în lume, peștele mare papă pe cel mic. Îmi felicit băieții pentru tot ce au arătat astăzi pe teren și bravo și jucătorilor și antrenorilor adverși. Arbitrilor nu le zic nimic, ei sunt cu treaba lor, dar să fie mai atenți. Vai de noi„, a fost mesajul lui Paul Ciucă, antrenor ce a văzut galben în actul secund pentru proteste.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea